fredag 27 februari 2009

Gör om gör rätt

Hello Tiger, som jag upptäckte genom Inredningsbloggen på Modette, har satt ihop en Motsatsen till inspiration-lista som är smått genial. Läs och lär här. Om jag få välja fortsätter listan så här:

- Shabby chic/ vit inredning. Änglar, gamla trasiga koppar, och ett avskavt bord. Blä...


- Lasse Åberg (om Ulrica Hydman-Vallien är drottningen av kommersiell är han kungen. Men jag så en intervju om konst med honom, och då gillade jag honom lite mer. Fast inte ölglasen, gratängformarna och vinkarafferna. Ohyggliga! )


Musmattan Musse Peg


- Tavlor med saker som smälter, kommer ni ihåg dem? En bra grundregel är, om du kommer nära Gallerix, tänk bara Nej Nej Nej. På så sätt kommer du efter ett tag intuitivt gå därifrån.Smälttavlorna verkar vara utrensade från nätet, men här är exempel på tavlor från Gallerix


- Många likadana vita krukor innehållandes murgröna på rund båge. Företrädelsevis funnet i fönstren på de nygyggda "funkis"-villorna som finns i det nervösa medelklassområde vi av någon outgrundlig anledning bor i. Ska helst kombineras med en bordslampa som är totalt intetsägande, typ linneskärm, metallpinne och ekfot.

- All sorts inredning/bruksföremål med sexuella anspelningar. Tänk salt och pepparkar i form av spermier och förkläden med plastbröst på.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar