onsdag 18 februari 2009

Jättematta och minihylla

Åkte till IKEA för att kolla på den nya Expedit-hyllan. Den trodde vi skulle vara jättefin och passa bra i vardagsrummet. Men båda blev lite ledsna när vi såg den, för den såg inte alls så fin ut. Mest liten.


Inte så fin som man kan tro

Så vi gick vidare och kollade på mattor istället. Hittade Ikea Stockholm Figur, en matta som passar som ett smäck till vår vardagsrumstapet. Och så är den stooor, 2 x 3 meter. Men är den för mörk och murrig, månne? Under hela vintern har vi vräkt på med brunt, guld, massa gardiner och gamla tavlor, nu när våren närmar sig inser vi att vårt lilla och mörka vardagsrum nästan blivit som ett museum. Och det var så vi sagt att vi inte ville ha det. Skyller på att vi fick en massa fina gamla saker från min mormor och morfar som jag gärna ville använda(visar dem i eget inlägg). Så nu försöker vi i alla fall pigga upp det med sommargardiner (och hur vuxet är inte det då!), ny lampa och lite vita möbler. Men men, frågan är ju nu om vi kan ha mattan.


Finare än vad man kan tro

Vi gillar verkligen tanken på en väldigt stor matta, och då är Ikea vårat enda alternativ. Kollade runt lite, men vem har råd att lägga typ 7000 på en matta. Eller, ja det har folk tydligen. Grattis till er förresten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar